Strona głównaPrzynęty gumoweForestia - Wojciech KrzyszczykSwallow HalfForestia- W.Krzyszczyk- Swallow Half

Forestia- W.Krzyszczyk- Swallow Half

2,20 zł

Produkt niedostępny
Waga:0.01 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

PRODUCENT:  WOJCIECH KRZYSZCZYK – FORESTIA

MODEL:  SWALLOW HALF

DŁUGOŚĆ:  5,5cm

OPIS PRODUCENTA:

To klasyczna "jaskółka" z wyraźnie oddzieloną częścią ogonową, co pozwala dalej łowić skutecznie, jeśli żerujące przy powierzchni okonie zejdą do dna. Solidna płetwa ogonowa, pozwala na atrakcyjną pracę w opadzie. Także tutaj wyodrębniliśmy 10 skutecznych wersji kolorystycznych.

Cena dotyczy 1szt.

 

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Klienci polecają również:
  • Przypon wolframowy Jan-Tex 10kg/30cm
    Szybki podgląd

    Przypon wolframowy Jan-Tex 10kg/30cm

    3,50 zł

  • Hunter boleniowy Soul 6cm
    Szybki podgląd

    Hunter boleniowy Soul 6cm

    24,00 zł

  • Oleix - Banan 6,5cm - czarny
    Szybki podgląd

    Oleix - Banan 6,5cm - czarny

    39,00 zł

  • Forestia- W.Krzyszczyk- Swallow
    Szybki podgląd

    Forestia- W.Krzyszczyk- Swallow

    2,20 zł

  • Przypon wolframowy Jan-Tex 7kg/25cm
    Szybki podgląd

    Przypon wolframowy Jan-Tex 7kg/25cm

    3,50 zł

  • Baith bread - Bugflap U30 - Cola Color
    Szybki podgląd

    Baith bread - Bugflap U30 - Cola Color

    3,20 zł

Sklep predator-fishing.pl to sklep wędkarski, który oferuje akcesoria oraz produkty do wędkarstwa. W swojej ofercie posiadamy żyłki, plecionki, przynęty gumowe oraz wysokiej klasy błystki obrotowe. Jeżeli jeste zapalonym wędkarzem to polecamy woblery na klenia, woblery na pstrąga oraz jedne z najbardziej popularnych woblery na szczupaka. Nasza odzież wedkarska pochodzi od profesjonalnych producentów a kołowrotki i woblery boleniowe zbudowane są z najmocniejszych materiałów. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Akceptuję

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.